nedelja, 2. oktober 2005

Tedenski pregled

Ker mi zadnje dni zmanjkuje časa oz. mi skače kuzla v rit, bom svoje komentarje na svet okoli mene strnil v en post. Misli niso razvrščene kronološko, temveč po navdihu:

Včeraj oz. predvčerajšnjim (malo čez polnoč je) sem opazil novo izdelek z blagovno znamko Mercator – M Knjigo. Čakam na M bencin (lahko tudi ECO+ / Spar / Tuš)…

Ogledal sem si nekaj utrinkov reality showa Bar. Hja, najbrž je namen oddaje tudi to, da si gledalec sem in tja reče: ''Kje so pa to kuro najdl!?'' Mimogrede me je prestrašila misel, da bi se v trenutku nerazsodnosti (beri pijanosti) tudi sam znašel v Baru. Svoje dekle sem že pooblastil, da mi stvar prepreči (po principu cilj opravičuje sredstva). Zakaj se vprašaš? Ker se Mr. Hyde, ki ga sem ter tja zbudim, res ne zna obnašat.

Pravkar sem bil na strani si.blogs. Navdušen sem nad idejo Vidmarja, da bo prodajal gostovanje za Wordpress bloge za jurja. Sicer nisem še tako navdušen, da bi postal naročnik, mi je pa ideja zelo všeč (če bi imel malo večjo plačo) – predvsem to, da je najprej vse skupaj malo spromoviral, sedaj bo pa še poizkusil kaj zaslužit. Želim mu veliko uspeha! Je treba upoštevat, da je človek vložil veliko ur prostega časa za popularizacijo blogov v Sloveniji. Mogoče bi pa dal jurja, če bi dobil poleg bloga še kaj v smislu backpackit (se mi zdi, da je najcenejša plačljiva varianta tam 5$/mesec), in najbrž bi mulci starše tudi lažje prepričal za gostovanje – češ da zadevo rabijo zaradi vseh seminarskih in ostalih skupnih projektov v šolah… Za tole idejo bi pa jest moral dobit najmanj zastonj gostovanje;-) Pa še ena ideja: gostovanje za iCal - ali kako se že reče tisti stvari za koledarje: imaš npr. Mozilla Sunbird doma in v službi, ki se ti updata preko nekega serverja... Ma poglej si stran od mozille.

Ni komentarjev: