ponedeljek, 5. december 2005

Po dolgem času

... spet en post. En tak povzetek mojega trenutnega razpoloženja:

Sem opazil, da seznam blogov na Vidmarjevem si.blogs-u eksponentno raste oz. s hitrostjo obratnosorazmerno s pogostostjo objavljanja postov na tem blogu. Sori! Jebiga. Moram pa nekaj povedat, glede na to, da v Sloveniji blogiranje postaja hobi št. 1: Človek na napiše en blog ampak en post, medtem ko piše blog. Post je ena enota bloga. Zajeban je to, da nimamo izraza za post, v bistvu nimamo niti (uveljavljenega) izraza za blog, ampak to je že druga zgodba. Poleg tega je Bastjan res en tepec... Ja un iz Bara.

So mi pršli priklopit internet od T-2. V bistvu so mi pršli samo priklopit njihove adapterje, modeme in ostala sranja, medtem ko ene žičke, ki jo je Telekom za njih pripravu v kletni omarici niso znali vtaknit v pravo luknjo. Toserji (moja nova najljubša beseda)! Sem jih klical, pa so mi skor rekli, da sem jest kriv. Sreča mi ni več nerodno bit osoren po telefonu (tudi v živo). Sem mal zalajal, so rekli, da bodo preverli in me poklicali nazaj. Sem jih naslednji dan klical - ja, uganil/a si dragi/a bralec/ka - niso dvignili. Zgleda, da delajo do treh. Še sreča, da tam sploh (še) ne živim. O tem ne bom niti začel. Rekel bom le: Toser s.p.! Me pa neznansko matra firbec, kje sem pobral ta izraz in kaj (če sploh kaj) pomeni.

Aja pa vlomil so mi. Ugotovil po enem tednu. Policaj mi je povedal, da že pred enim tednom. Zakaj me pa niste obvestili? Nismo vedeli čigava klet je. Tolk o naših detektivih... in upravljalcih. Jebem vam Slovensko Policijo in Jebem vam SPL (in GPG - jasno)! Sem to tudi vsem naštetim povedal. Policaju sicer malce bolj v celofan zavito. In sem zajebal. Šele sedaj mi je jasno. Tak detektiv ne razume, da si mu povedal da je Toser, če mu ne rečeš: Ti si Toser! Ma jebiga.

V petek sem bil zunaj. Po dolgem času. Sine pravi, da sem itak pek, ker ne hodim ven in to, ampak... spet sem si (spet) dokazal, da to pač ni zame. Alkohol mi sploh več ne paše, glasna glasba me moti, gužve ne prenesem, tudi pod razno nočem, da se me prešvicani tipikakorkoli dotikajo, edino kar me ni posebno mitilo so bila dekleta. Pa debata, ki pa je jasno z jačanjem glasbe zamirala.

V četrtek gremo na t.i. Ski Opening v Tre Valli (Dolomiti), ampak ne vem čist točen zakaj, ampak tam je snega glih za vzorec. Mogoče je krivo to, da so bile zadnjih (se mi zdi) 4 leta zmeraj relativno dobre snežne razmere. Še vedno ostane žur... Muzika ponavad ni preglasna in tud take gužve ni nikjer...

To je to. Zna bit kakšna fotka s smučanja v naslednjem postu (objavku?) - seveda, če bo kaj sonca. Imam filing, da manjka nek zaključni stavek. Hm. Eee. Ja, mal sem tečen. Sej bo boljš po smučanju.

Ni komentarjev: