petek, 3. marec 2006

Playboy-eva zajčica na "đambotih"

Bral sem članek o tem, kako se je nekdo obregnil čez v naslovu omenjen obcestni plakat, češ da je pohujšljiv za deco in ljudi na splošno. Ne razumem pohujšljivosti ženskega telesa. Niti za otroke. Me je pa omenjeni plakat zmotil med vožnjo in gotovo vzel delček koncentracije, ki jo sicer namenjam varni vožnji.

Baje v Miamiju ženske na pločniku ne smejo nosit kopalk, ki so ožje od določene širine (preveč tanga). Zakon je posledica nesreče, v kateri je nek moški povozil otroka. Na sodišču pa je priznal, da ni gledal na cesto ampak v rit naključni mimoidoči, ki je seveda nosila kasneje prepovedane kopalke. Zgodba temelji na pričevanju (takrat še) študenta prava nekje za šankom in torej ni 100% preverjena - ampak kaj v življanju pa je 100% preverjeno?

1 komentar:

Čukmajster pravi ...

Seveda sem opazil đambo plakat, sem pa opazil tudi, da so nekateri kleroti vzeli stvari v svoje roke in nekatere đambote "cenzurirali". Namreč na Bratovševi je nekdo cel đambo presprejal z vijoličnim sprejem, tako da se zajčice ne vidi sploh, na koncu Celovške pri odcepu na gorenjsko avtocesto pa je nekdo cenzuriral le njene bradavičke...

Vse za blagor nedolžnih otrok, kajne?