ponedeljek, 3. julij 2006

Vikend Bike-Odklop

Ta vikend sem imel na "testiranju" (beri: izposojeno) freeride kolo Cult Insomnia. Jebena izkušnja. V petek je padla Rašica oz. pomembneje gozdna pot iz nje, v soboto Orle in Molnik, danes pa dvakrat (navzdol) Krim. Jebeno neverjetno. Korenine, skale, kamni, kanali - ko jih jebe!

Dodatno Neverjeten je bil predvsem današnji spust iz Krima v Iški Vintgar, kjer imajo Norci "urejeno" progo(e). To je treba videti. Eno je gledat na Eurosportu ali eXtreme Chanel-u, drugo pa je gledat te skakalnice v živo. Sam se sebi zdim pravi Supermen, ker sem prišel dol v enem kosu. Brez kakršnegakoli premagovanja omenjenih Objektov - zgolj za moje pojme hitra (skoraj tekoča) vožnja. Sicer nikogar nisem videl, ampak sledi gum so bile dokaz, da vse te skakalnice nekomu dejansko služijo. Vsa čast!

1 komentar:

Grega X - bajker pravi ...

Eeee sosed, lepo da te je zamikalo it malo v goščo.... Luštno ne?
Bi pa imel eno majhno pripombo... Termin NORCI mi rahlo smrdi. Norec je za nekoga lahko tudi človeček, ki ob sobotah ždi pred blagajno v Cityjerku ali se naslaja v Hardly Normalu. Sam se za norca nimam, ker imam stvari vedno pod nadzorom... no, ja večinoma. Imej se, and don't be a stranger....