sreda, 6. september 2006

TV program

Pred časom sem s kolegom debatiral o "Dirki" - resničnostnem šovu na Kanalu A. Meni se zdi ideja odlična. Če bi bil mulc, bi se skoraj gotovo prijavil. Malo dirkaš malo glumiš - ni lepšega. Sem bil pa že takrat skeptičen glede izvedbe. Najboljše ideje je ponavadi najlažje zajebat! Danes sem med prestavljanjem naletel na "Dirko"... in prestavil naprej. Tema! Nisem gledal niti toliko časa, da bi Vam lahko napisal zakaj. S tem da sem ljubitelj resničnostnih šovov. Ko je prišla ven prva tovrsna oddaja - PopStars, sva z Vikijem (Ba) vzporedno posnela PopŽival - s tem sem želel ponazoriti svoje navdušenje nad tovrstno produkcijo. No, ampak tola dirka je pa res... ni za govort - se pravi pisat!
S prestavljanjem sem nadaljeval in šokirano obstal na Prvi TV, kjer je član zasedbe Game Over v 15 sekundah stokrat rekel "ne": "A pol, ne, vi tud, ne, ko grest, ne, v trgovino, ne..." Ostani pri petju... Oziroma... Mah, pozab'!

Da pa ne bom samo pizdil:
Top Gear
Res vrhunske oddaje pa človek najde na BBC Prime. Osebno sem popolnoma navdušen nad avtomobilsko oddajo Top Gear, kjer trije res odlični voditelji predstavljajo avtomobile in goste na edinstven, odbit, produkcijsko popoln (in še in še) način. Zelo priporočam! Tule se najde tudi kak clip.

1 komentar:

Čukmajster pravi ...

TOP GEAR RULZZZZZZZZZZ!!!!