sreda, 15. november 2006

Alternativna medicina

Že pred časom (se mi zdi, da je bilo spomladi) sva bila z Izbranko v Kranjski Gori pri bioenergetiku Zdenku Domančiču. Ne bi pametoval o alternativni medicini vs. običajni, niti o "new age" modi. Preprosto sem bil fasciniran s tem, da me je nekdo (brez da bi se me fizično dotikal) potegnil vznak. Halo? In potem še trditev: "To se lahko NAUČI vsak!" Ne me jebat. Hodil sem 8 let v osnovno in 4 leta v srednjo šolo - gimnazijo in razen kratke razlage delovanja stroja s katerim ti na stojnici slikajo auro pri uri fizike, nisem slišal niti besede razlage za tovrstne zajebancije. Res sem bil čisto fasciniran.



In danes sem govoril z osebo, ki se je včeraj vrnila iz prvega seminarja pri Zdenku. In med drugim izvem, da Zdene veliko da na Astrologijo in Numerologijo. Ok, astrologija: ko sem si prvič prebral značilnosti svojega znamenja in podznamenja in potem še od vseh, za katere sem poznal dovolj podatkov, sem bil brez besed - jebeno resnično. Ampak numerologija???? Da ima ime poleg osnove za zajebavanja v zgodnjem otroštvu še kak drug pomen. Si ne bi mislil. Samo, kar nekako verjamem. Zdene je namreč name in na ljudi, katerih mnenje cenim, napravil globok vtis. Bo očitno treba kakšno knjigo prebrat. Mogoče se obeta preimenovanje bloga JocoHud.com v JocoMiren.com al' pa kej. :-))) Aj kil majself!

Zanimiv link.

2 komentarja:

viki pravi ...

To je ista zadeva, kot smo pocel v osnovni soli, ko smo stirje s po dvema prstoma dvignil sosolca s stolom v zrak! Prit k men, te bom jst naucu ... za pir seveda!

Bioterapija at JocoHud.com pravi ...

[...] njej sem že pisal. In (očitno) bom še. Ker je stvar zanimiva. Sicer s pomočjo razuma se zdi stvar malce hecna oz. [...]