sreda, 4. oktober 2006

Borat

Danes me je kolega Čukmajster opozoril na predfilm novega filma komika Sacha Baron Cohena. Omenjeni igralec - sicer voditelj oddaje Da Ali G Show na ameriški "elitni" TV HBO je sicer poznan po več likih: Ali G, že omenjeni Borat ter Bruno. Poleg tega pa je posodil tudi glas samooklicanemu kralju lemurjev Julianu v risanki Madagascar. Slednje me je popolnoma presenetilo. Omenjeni lik mi je bil daleč najbolj zabaven in niti pod razno nisem pomislil, da bi ga lahko sinhroniziral prav on.Kakorkoli že, Ali G se mi je zdel zabaven tako v svojem showu kot v filmu, kljub z našega vidika neposrečeni šali o Slovenkah. Pomislite kaj dela šele Kazahstanu. Borat je po definiciji humorja veliko bliže Jackassom, ampak vseeno lahko pričakujemo smešen film - to sklepam po ogledu teh dveh trailerjev.

3 komentarji:

McFly pravi ...

V slovenkih kinematografih 2.11.2006

Čukmajster pravi ...

Moram priznati, da mi lik Ali G. ni všeč... Sicer so nekateri intervjuji v tem liku kar zabavni (npr. s Noah Chomskim), nacelno pa mi je Borat bil v trailerju hecen... (sploh s tisto foro s sestro...)

silvestre pravi ...

lahko bi mu poslali predlog, da namesto kazahstana (ker že ma pač toliko problemov z njihovo vlado) zajebava kar slovenijo.
malo za spremembo :)