sreda, 4. oktober 2006

Borat

Danes me je kolega Čukmajster opozoril na predfilm novega filma komika Sacha Baron Cohena. Omenjeni igralec - sicer voditelj oddaje Da Ali G Show na ameriški "elitni" TV HBO je sicer poznan po več likih: Ali G, že omenjeni Borat ter Bruno. Poleg tega pa je posodil tudi glas samooklicanemu kralju lemurjev Julianu v risanki Madagascar. Slednje me je popolnoma presenetilo. Omenjeni lik mi je bil daleč najbolj zabaven in niti pod razno nisem pomislil, da bi ga lahko sinhroniziral prav on.



Kakorkoli že, Ali G se mi je zdel zabaven tako v svojem showu kot v filmu, kljub z našega vidika neposrečeni šali o Slovenkah. Pomislite kaj dela šele Kazahstanu. Borat je po definiciji humorja veliko bliže Jackassom, ampak vseeno lahko pričakujemo smešen film - to sklepam po ogledu teh dveh trailerjev.

3 komentarji:

McFly pravi ...

V slovenkih kinematografih 2.11.2006

Čukmajster pravi ...

Moram priznati, da mi lik Ali G. ni všeč... Sicer so nekateri intervjuji v tem liku kar zabavni (npr. s Noah Chomskim), nacelno pa mi je Borat bil v trailerju hecen... (sploh s tisto foro s sestro...)

silvestre pravi ...

lahko bi mu poslali predlog, da namesto kazahstana (ker že ma pač toliko problemov z njihovo vlado) zajebava kar slovenijo.
malo za spremembo :)